Julgodis

Sen ett-två år till tillbaka så är det jag som har gjort mestadels av julgodiset i familjen. Då menar jag inte lussebullar, pepparkakor och liknande, utan ischoklad, knäck och mjuk chokladkola (känd som fudge i min familj). Fördelen med att göra godiset själv är att man har ensamrätten till smeten! Haha :D Jag gjorde godis i dag, men det blev bara smeten för min delen. Själva godiset får vänta till fredag eftermiddag då jag börjar äta godis igen. 

Jag har inte godisförbud eller så, jag får inte pengar för det, det är ett eget val. Varför? Annars är det så enkelt att man går till Ica bredvid skolan så fort man har pengar och det är varken bra för figuren eller plånboken. Självklart är jag sockersugen, men då gäller det att hitta alternativ. Till exempel så ska man alltid ha frukt hemma. Det enda godisliknande jag äter är tuggummin, och då inte frukttuggummin. Det har fungerat bra hittills. :)

Som sagt så kommer jag börja äta godis igen på fredag eftermiddag igen, då är det jullov. Eftersom det inte blev ett helt år utan godis nu, så tänkte jag att nästa kommer vara helt godisfritt. Därför tänkte jag ge mig själv en liten belöning och äta godis nu på jullovet i år. Efter nyårsafton är det stopp igen, för då börjar det godisfria året. Någon som har lust att köra ett godisfritt år med mig? Det är alltid roligare att vara två. :)


Inget mer efter nyår, men fram tills dess så kommer min mage vara full av det! :D

Ciao<3

Kommentarer
Postat av: amanda

vad menar du? :P

2009-12-13 @ 20:31:57
URL: http://halonen.blogg.se/
Postat av: becca

hahah du kan hänka med mig elin :D

det blir mitt femte år nästa år ^^ <33

2009-12-13 @ 21:20:12
Postat av: ellen

jag och mamma ska köra ett godisfritt år nästa år ^^ <33

2009-12-13 @ 21:20:22
Postat av: Moi

Amanda: Vad menar du? Jag menar iaf att det inte blir något godis för mig nästa år. ^^'<33

Becca: Härligt :D<33

Ellen: Duktiga ni är :D<33

2009-12-14 @ 17:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0